Profil

Mit navn er Ivan Rosenmejer, og jeg har arbejdet som murer i 12 år. Jeg er en reel håndværker med flere uddannelser bag mig, bl.a. som rustfri klejnsmed.

Jeg startede murerfirmaet Murermester Rosenmejer i 2007. Tidligere har jeg arbejdet hos bl.a. KFS Boligbyg og Vendiahuse i Aalborg.

Mit engagement, lysten til faget, samt sans for kvalitetsarbejde kan tydeligt ses igennem de arbejdsopgaver, jeg udfører for kunden. Jeg udfører et godt gedigent håndværk, og går ikke på kompromis med kvaliteten. Hvilket ligeledes gælder de materialer jeg bruger i mit arbejde. Det er vigtigt for mig, at efterlade arbejdsområdet pænt og ryddeligt.

Skulle en arbejdsopgave række udover disse kompetencer jeg bestrider, har jeg dygtige og stabile samarbejdspartnere, som jeg gør brug af, alt efter opgavens type. Og der er naturligvis altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud – ingen opgaver er for store eller for små.

Ved valget af mig som din murer, kan du forvente klare aftaler og kvalitetsarbejde, hvor den faglige stolthed vil skinne igennem.

Med venlig hilsen Ivan Rosenmejer

Post Pic
Post Pic